Recursos Educatius
Coneguem l'Ajuntament

C

La visita a l'Ajuntament té per objectiu apropar i donar a conèixer el consistori i les seves funcions, l'organització  interna i els serveis que ofereix a la ciutadania. La visita guiada comença a la Sala d'Actes, on s'explica el funcionament del Ple i els òrgans de govern municipals i es fan diversos jocs. Seguidament, els nens i nenes passen pel despatx de l'Alcade, que els rep i els contesta les preguntes que li han preparat.

               

 

Anem a veure teatre!  Anem a escoltar música!

 

Un curs més, des del Servei d’Educació engeguem de nou les activitats de teatre i música a les escoles. Donada la situació sanitària que encara persisteix, i vist que el curs passat es va valorar molt positivament el format d’espectacle a dins de l’escola, enguany conservarem aquest mateix format.

          

L'activitat de teatre i música a les escoles es porta a terme amb la coordinació i organització de totes les escoles de la comarca, les entitats programadores i el Servei d'Educació, des de fa 26 anys.

Amb relació als espectacles musicals, aquest curs repetim amb el format dels solistes a l'aula i els concerts al pati, que els farà la Big Mama. Podeu consultar la programació al web d'en Joan Duch.

Pel que fa a les propostes de teatre, que oferim amb la col·laboració de l'associació T Tela, per a educació infantil i primària hem programat l'espectacle Le Petit Théâtre Ambulant de JAM. Un espectacle inspirat en els teatres ambulants de l'època del Renaixement. A través de l'humor gestual i la poesia, JAM ens endinsa en el seu singular univers, que gira entorn de la imaginació, el riure i les emocions.

I, com a novetat, aquest curs ens endisem també als centres de secundària. Si el curs passat la proposta d'espectacle, Hotel Bucarest, va ser un èxit per als més menuts, enguany els tres actors de la companyia Total Circ entraran als patis dels instituts per oferir el seu espectacle de circ als nois i noies de 2n i 3r d'ESO.