Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Pla d'Escolarització Extensiva - PEE

La planificació i l’escolarització al municipi és una de les principals línies de treball del Servei d’Educació. Com a administració local col·laborem amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en la programació de l’oferta educativa i en tot allò que fa referència a l’escolarització al municipi, amb la voluntat de realitzar un treball coordinat i en xarxa amb la comunitat educativa.

Per dur a terme aquesta tasca disposem de diferents eines i una de les principals és el Pla d’Escolarització Extensiva, que des de l’any 1999 vetlla per l’escolarització equilibrada de l’alumnat amb necessitats educatives als centres educatius de la ciutat. El Pla d’Escolarització Extensiva s’ha consolidat com una filosofia de treball de la comunitat educativa i ens ha permès impulsar diverses mesures de prevenció de la segregació escolar i poder gaudir d’unes aules equilibrades.

Organitza: Oficina Municipal d'Escolarització del Servei d'Educació i Equip d'Atenció Psicopedagògica del Pla de l'Estany.

Participa: centres educatius del territori i Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

 

Fitxa del projecte