Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Preinscripcions 2020-2021 a La Balca: inici de presentació de sol·licituds i sessió informativa en línia

20/05/2020

L’equip educatiu de La Balca us convida a una sessió informativa en línia, que tindrà lloc el dimarts 26 de maig a les 7h de la tarda. La sessió tindrà una durada d’aproximadament 60 minuts.

Per a participar-hi heu d’enviar un correu electrònic a labalca@ajbanyoles.org a partir d’ara i fins una hora abans d’iniciar la sessió.

 

Durant aquesta sessió, en què hi participarà l’equip de La Balca, s’explicarà el projecte educatiu i el funcionament del centre. Hi haurà un torn de preguntes, amb l’objectiu que es pugui generar un diàleg entre les famílies i l’equip educatiu.

Per tal de donar a conèixer d’una manera més propera l’escola, des de La Balca han elaborat un vídeo que us convidem a veure.

Amb relació a la presentació de sol·licituds, el període serà del 25 al 29 de maig. La presentació s’ha de fer de manera telemàtica per dues vies, mitjançant un formulari que estarà disponible a partir de dilluns 25 a la seu electrònica de l’Ajuntament de Banyoles i també a l’apartat d’escolarització a La Balca d’aquest blog. A la sol·licitud s’ha d’adjuntar, en tots els casos, una fotografia del document d’identitat de la persona sol·licitant i del llibre de família, com a documentació bàsica.

Presentació de la sol·licitud a través de la Seu electrònica.
Podeu veure els passos a seguir en aquesta guia que hem elaborat.

Presentació de la sol·licitud a través de correu electrònic.
Descarregueu-vos la sol·licitud de preinscripció, ompliu-la i signeu-la. Després, envieu-la a l’adreça de correu electrònic educacio@ajbanyoles.org juntament amb la documentació requerida.

Per qualsevol dubte sobre la preinscripció podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 972 581 848 o bé a l’adreça de correu electrònic educacio@ajbanyoles.org

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial