Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Preinscripció 2021-2022: reunió informativa de P3 i portes obertes als centres

26/02/2021

Del 15 al 24 de març s'obre el període de preinscripció ordinària per al segon cicle d'educació infantil i educació primària. Per aquest motiu, us convidem a una reunió informativa que oferim des de l'Oficina Municipal d'Escolarització i que es farà el dimecres 3 de març a les 8 del vespre, dirigida a les famílies que heu de presentar preinscripció per a P3. La reunió serà en línia i podreu accedir-hi des d'aquest mateix web.

Les dates de presentació de sol·licitud per a l'ESO són del 17 al 24 de març.

D'altra banda, els centres estan realitzant les jornades de portes obertes. Podeu consultar la informació complerta, dates, horaris, enllaços, a l'apartat Escolarització d'aquest web i també podeu visitar els llocs web de cada un dels centres, on hi trobareu informació detallada sobre els projectes educatius.

El procés de preinscripció serà enguany totalment telemàtic. Per això, el Departament d'Educació ha dissenyat un web on hi ha tota la informació necessària, així com tutorials en vídeo i guies en paper, per tal que pugueu formalitzar la sol·licitud de preinscripció amb èxit. D'altra banda, us informem que des de l'OME us oferirem un punt de suport per ajudar-vos a formalitzar la preinscripció en el cas que ho necessiteu. Ens trobareu els dies 15, 16, 17, 22, 23 i 24 de març, de 9h a 2h a l'Ajuntament de Banyoles. Cal demanar cita prèvia des del web de l'Ajuntament de Banyoles.

Per qualsevol consulta amb relació a la preinscripció, podeu trucar a l'OME 972581848.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial