Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Preinscripció 2020-2021 a La Balca: publicació de llistes amb el barem provisional i sorteig

05/06/2020

Avui divendres 5 de juny s’han publicat les llistes de puntuació provisional, tal com s’estableix al calendari del procés de preinscripció al servei d’escola bressol La Balca. Podeu consultar-les des d’aquest enllaç. A les llistes hi consta la puntuació obtinguda per a cada sol·licitud, segons els criteris al·legats i la documentació presentada, i el número de sorteig que servirà per al desempat en el cas d’aquelles sol·licituds que hagin obtingut la mateixa puntuació.

El període de reclamació a la puntuació comprèn els dies 5 i 8 de juny. Per reclamar cal que us poseu en contacte amb l’OME, al telèfon 972 57 00 50, extensió 1132. Durant aquest període es poden esmenar errors detectats en la puntuació. En cap cas es pot reclamar la puntuació per criteris no al·legats o no acreditats durant el període de presentació de sol·licituds.

El dia 9 de juny a les 10 del matí es farà el sorteig per determinar l’ordenació de sol·licituds. Davant la impossibilitat de realitzar-lo de manera presencial, podreu accedir a un sorteig telemàtic obert clicant l’enllaç que trobareu a l’espai d’escolarització a La Balca.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial