Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Informació actualitzada preinscripció 2020-2021: inici del període de presentació de sol·licituds

08/05/2020

Avui s'inicia el període preinscripció pel curs vinent, en els ensenyaments d’educació infantil (des de P3), primària i secundària obligatòria.

La presentació de sol·licituds s'ha de fer de forma telemàtica. Per aquest motiu, el Departament d'Educació ha habilitat un formulari en línia des d'on es pot formalitzar la sol·licitud. 

Per tal d'ajudar-vos amb aquest procés, hem elaborat un document visual amb les indicacions per a realitzar la sol·licitud.

En el cas de secundària, és necessari omplir el número d'identificació de l'alumne. Aquest número el facilita el centre de primària i també es pot consultar des d'aquest enllaç al web del Departament d'Educació.

La preinscripció es formalitzarà enviant un correu electrònic al centre sol·licitat en primera opció, dins del termini establert, adjuntant la documentació bàsica i la complementària necessària per acreditar criteris complementaris. Aquesta documentació podrà ser fotografiada o escanejada. Juntament amb la documentació s'ha d'enviar el resguard conforme s'ha enviat la sol·licitud telemàtica.

Podeu consultar documentació i criteris a l’apartat d’escolarització del nostre web, on també hi trobareu publicada l’oferta inicial de places i les adreces de correu electrònic de tots els centres.

També podeu consultar tota la informació necessària sobre la preinscripció al nostre blog i al web del Departament.

Així mateix, la preinscripció a l'escola bressol La Balca serà més a finals de maig.

Anirem actualitzant la informació. Per a més consultes us podeu adreçar als centres i a l’Oficina Municipal d’Escolarització del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles a l'adreça de correu elctrònic: ome@ajbanyoles.org

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial