Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany presenta les activitats previstes pel proper mes d'octubre

19/09/2012

L’oferta d’activitats compta, entre d’altres, amb l’Escola Comarcal d’Iniciació Esportiva pel curs 12-13, destinada als alumnes de primària de tots els centres escolars; la Lliga Comarcal de Futbol Sala, per a alumnes d’educació secundària i adults i els extraescolars esportius per a secundària.

Podeu descarregar-vos el Programa d'Activitats

Formació de Formadors F7

Cada temporada un gran nombre d’equips de futbol 7 integrats per nens i nenes  d’entre 5 i 9 anys d’arreu de la província de Girona participen a les lligues de futbol  organitzades pels Consells Esportius.
 
Aquest curs 12/13 els Consells Esportius de les comarques del Pla de l’Estany, Alt Empordà, Baix Empordà i Gironès s’han unit per transmetre un missatge que persegueix la formació i educació dels participants a aquestes activitats més enllà de la persecució de resultats.

Per posar-ho en pràctica s’han plantejat alguns canvis que afecten fins i tot al nom dels entrenadors passant a anomenar-se educadors de F7 i els àrbitres com a Tutors de Joc.
A banda del canvi en la nomenclatura per a cada col·lectiu s’han programat Jornades de formació específica en les quals es reuniran els educadors de les 4 comarques el proper dissabte dia 15 de setembre i els Tutors de Joc el dia 22 a l’Institut Pere Alsius de Banyoles de les 9:00 a les 20:00.
 
S’espera que aquesta iniciativa ajudi als clubs i entitats participants en la formació dels seus tècnics, minimitzi els conflictes arbitrals i sobretot contribueixi en l’educació dels joves esportistes.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial