Ideari i funcionament

La Balca - Centre Educatiu Municipal és un centre integral on oferim diferents espais d’atenció i suport a la petita infància i la família, des d’una vessant educativa, psicosocial i de salut.

EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU

 

Els nostres trets d'identitat són:

Centre integral:

Oferim diferents serveis d'atenció a la petita infància i la família.

 

Equip proper i qualificat:

Som un equip de professionals molt proper, ben qualificat, que ens formem de manera permanent i basem el nostre treball en l'infant com a protagonista, l'entorn i la participació de les families.

 

Metodologia activa:

La nostra línia pedagògica està basada en la construcció activa del coneixement, això vol oferir possibilitats als infants perquè ells mateixos vagin construint el seu aprenentatge i la seva autonomia, mitjançant el joc, l’observació, l’experimentació i la descoberta. Per això per a nosaltres són molt importants l’acolliment i l’acompanyament de les persones.
 

Espais educatius:

Donem valor als diferents espais de l’escola com oportunitats d’aprenentatge, per això ens organitzem en espais temàtics, pensats per atendre les necessitats dels nens i nenes

 

Valors:

Donem prioritat a les necessitats de cada infant, a allò que el fa únic i especial, a la relació, la cooperació i el respecte entre totes les persones que formem part de La Balca.

 

Participació de la família:

 

Per nosaltres la participació de la família és fonamental la promovem de maneres molt diverses

 

Obertura i treball en xarxa:

 

Considerem imprescindible la cooperació i la connexió amb els diferents recursos i la realitat del municipi

 

Serveis econòmics i de qualitat:

 

Procurem oferir un servei de qualitat; avaluem el nostre funcionament conjuntament amb les famílies i amb auditors externs per anar millorant la nostra tasca