Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

La Balca col·labora un any més amb la Marató

17/12/2021

Des de ja fa uns anys La Balca col·labora amb la Marató de TV3 amb diferents iniciatives. Enguany l’equip educatiu hem plantejat una activitat col·laborativa en la qual hi han participat unes 42 famílies de l’escola, que ha consistit en confeccionar unes titelles molt simpàtiques i unes bossetes de roba.

Des de l’equip de la Balca volem agrair a totes les famílies la col·laboració portant material per la confecció dels titelles i les bossetes, que han fet possible que progressivament aquest material s’anés teixint i creant. Els diners recaptats aniran íntegres a la Marató.

Les bossetes són ideals pels petitons de la casa per a l’organització dels estris personals de cada infant. Des de la Balca volem posar en valor la  consciència envers el medi ambient i la salut.

El disseny d’aquest material ha estat pensat perquè els infants gaudeixin i imaginin mil històries amb aquests personatges que conjuntament hem creat amb molta il·lusió.  Per un món on la rialla acompanyi els moments delicats de salut.

Equip educatiu la Balca.

 


Material elaborat a La Balca


Material elaborat a La Balca amb motiu de La Marató de TV3



Material elaborat a La Balca amb motiu de la Marató de TV3

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial