Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Cloenda del Projecte Rossinyol del curs 2020-2021

04/06/2021

El passat divendres 28 de maig a Cal Drac va tenir lloc la cloenda del Projecte Rossinyol d’aquest curs 2020-2021. Durant l’acte de cloenda, tothom va passar una bona estona xerrant i rient sobre les diferents experiències que les parelles han viscut durant el curs. Es va passar un recull de fotos i vídeos que ells mateixos van gravar en parella i finalment es van llegir les cartes d’acomiadament de les mentores cap als seus rossinyols.

El projecte Rossinyol és una xarxa de relacions entre estudiants de la Universitat de Girona (mentors) i alumnes d’origen estranger (mentorats), que posa el focus de l’activitat en afavorir la integració social, cultural i lingüística; col·laborar activament en les estratègies d’èxit acadèmic; fer créixer les expectatives formatives i educatives; donar formació i sensibilitzar la comunitat universitària en l’àmbit de la diversitat cultural. Hi participen 13 municipis de la demarcació de Girona.

A Banyoles, el projecte Rossinyol es duu a terme des que es va posar en marxa el curs 2007-2008, fruit d’un conveni de col·laboració entre el Pla Educatiu d’Entorn Banyoles - Porqueres i la Universitat de Girona, amb la col·laboració dels centres escolars de la zona.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial