Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

La Balca i el vincle amb la família

15/01/2021

En el sentit del què expressem a la notícia anterior, un dels elements bàsics del projecte educatiu de La Balca és la participació i el vincle entre la família i l’escola.

La família és el primer context de socialització dels infants. I quan la família fa el pas i decideix obrir un nou context confiant el seu fill o filla a l’escola bressol és d’una importància cabdal el vincle entre l’escola i la família per exercir la màxima influència positiva en el desenvolupament de l’infant.

A La Balca pensem que l’escola ha de ser oberta, un espai de trobada respectuós on construir junts, família i escola, un entorn adequat, equilibrat i estimulant pels infants. És per això que posem en funcionament diferents eines per aconseguir crear un clima de confiança que permeti crear un vincle sincer i profund entre l’equip educatiu i la família.

Aquest curs hem redissenyat aquestes eines per adequar-les a les circumstàncies que ens ha tocat viure. Això ens ha portat a valorar molt positivament altres maneres de fer i d’apropar-nos a vosaltres les famílies com ara la reunió d’inici de curs i les reunions d’aula en línia que vam proposar a finals del primer trimestre. Amb les vostres aportacions i les reflexions de l’equip educatiu i el Servei d’Educació de l’Ajuntament anem adequant i millorant els canals de comunicació i participació, que considerem més bàsics que mai. Malgrat que enguany, de moment, no és possible la realització d'activitats amb les famílies dins les aules o espais, sí que us anem fent propostes i trobant fórmules perquè pugueu copsar el clima de l’escola i viure el dia a dia del vostre fill o filla a La Balca.

És per això que, una vegada més, amb les mesures adequades, us anirem convidant a construir un vincle profund. Equip educatiu i famílies som un equip.

La Balca - Centre Educatiu Municipal 0-3
Pl. Xesco Boix, s/n
17820 Banyoles
Telèfon 972 57 35 36

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial