Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

EDUQUEM en FAMÍLIA

18/09/2020

Encetem l’11a edició del programa Eduquem en Família i ho fem incorporant nous formats i maneres de fer per mantenir l’essència que caracteritza el projecte i alhora adaptar-nos a les circumstàncies que vivim.

Com sabeu, l’Eduquem és un programa que organitzem les AMPA i el Servei d’Educació de l’Ajuntament. El grup de mares i pares que dinamitzem el projecte estem treballant per poder oferir-vos una bona programació, de la qual us anirem informant a mesura que s’apropi cada activitat.

Inaugurem la temporada amb un tema que a tots ens interpel·la: Estima’m perquè me’n pugui anar: eines d’ecologia emocional per viure en temps de COVID, amb Mercè Conangla, psicòloga clínica i educativa, infermera i escriptora, co-creadora del model d’Ecologia Emocional.

La Mercè ens ajudarà a reflexionar sobre aquest moment, en què la incertesa ha passat a ser la “normalitat”, i a plantejar eines per generar espais on cada infant i jove pugui accedir als recursos emocionals que els permetin construir amb confiança, i no pas des de les pors, una vida amb sentit.

L’activitat es farà en directe i en línia, el dimecres 30 de setembre a les 21:05 del vespre. Hi podreu accedir a través de l’enllaç que trobareu a l’espai de l’Eduquem en família d’aquest blog 

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial