Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

La Biblioteca pública comarcal obre l'aula d'estudi renovada

30/05/2019

La Biblioteca comarcal ha obert l'aula d'estudi, un nou espai de treball per a estudiants, investigadors o professionals que necessitin un entorn de silenci. L'aula d'estudi s'ha condicionat recentment per oferir un espai de silenci que afavoreixi la concentració de les persones que en facin ús per llegir, estudiar o treballar, i oferirà horaris especials fins el 13 de juny.

L'aula s'ha conformat com un espai tancat i aïllat i disposa de connexió Wi-Fi. Per accedir-hi cal ser major de 16 anys i presentar el document d'identitat. L'aula no ofereix servei de préstec ni informació.

Fins el 13 de juny, els horaris en què es podrà fer ús de l'aula seran: dissabte i diumenge de 2/4 d'11 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. De dimarts a divendres, l'horari serà de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 10 de la nit.

Els treballs de millora de la Biblioteca continuaran properament amb l'ampliació de la zona infantil i la de revistes. També està previst ampliar la il·luminació a diferents espais.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial