Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Divendres 31 de maig torna la SUPERNIT a les biblioteques

16/05/2019

«El Senyor de les Ombres està robant llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres i els guarda en un bagul. La nit del 31 de maig els alliberarà tots perquè envaeixin el món. Només ho pot aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles soles no poden fer-ho. La missió de la   «Supernit de les biblioteques» és que tots els súpers facin màgia per aturar el Senyor de les Ombres i retornar els malvats als llibre»

El Club Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya organitzen, per segon any consecutiu, la “Supernit a les biblioteques públiques”, per tal de promoure la lectura entre el públic infantil.

L’activitat començarà el divendres 31 de maig a les 8 del vespre, tot i que és aconsellable arribar una mica abans. L’activitat és gratuïta i té una durada aproximada d’1 hora.

Per venir a jugar amb la Nenúfar i la Matoll cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca i no cal tenir el carnet del Super 3 ni el de la Biblioteca.

El dia de l’activitat els nens i nenes haureu de venir acompanyats d’algun adult membre de la família. Podeu venir amb les orelles èlfiques, que aprendreu a fer-vos fàcilment a super3.cat.


Més informació al web del Club Super 3 https://www.ccma.cat/tv3/super3/   

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial