Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Cloenda del projecte TONI

07/05/2019

Avui ha tingut lloc l’acte de cloenda del projecte TONI – Tenim Oportunitats Necessitem Idees a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, un projecte d’emprenedoria social que va néixer ara fa sis anys. Els nois i noies de segon, tercer i quart d’ESO dels instituts han presentat diferents projectes emprenedors per a millorar àmbits diversos de la ciutat i de les entitats.

Josep Mª Teixidor, gerent de Sixtèmia, ha introduït l’acte amb una presentació del seu recorregut com a jove amb inquietuds i esperit emprenedor, des dels seus inicis com a professional de l’enginyeria informàtica fins a la creació de la seva pròpia empresa, ara fa uns quants anys, dedicada al món de les aplicacions per a mòbil. Ha animat els joves a perseguir els seus somnis i dedicar-hi esforç, treball en equip, humilitat i il.lusió.

Alguns dels projectes presentats són millores a les festes, carrils bicicleta pel Pla de l’Estany, una Fira d’estiu, entre altres.

 

 

El projecte es desenvolupa en els marc del treball d’emprenedoria dels instituts i amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial