Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

El Consell escolar municipal tracta la preinscripció del proper curs i les mesures contra la segregació escolar

08/03/2019

La planificació escolar va ésser el tema principal de la reunió plenària del passat 6 de març del Consell Escolar Municipal. Durant els darrers mesos s’han estat realitzant diferents reunions sobre el funcionament de la planificació educativa a Banyoles i el Pla d’Escolarització Extensiva, en el marc de la Comissió de Planificació del Consell Escolar Municipal i la Taula Mixta formada pel Departament d’Educació i l’Ajuntament.

Des del Servei d’Educació hem elaborat un document de fonamentació que  fa pocs dies es va presentar a la Conselleria. Finalment, atesos els antecedents i l’evolució de l’escolarització al municipi a través del Pla d’Escolarització Extensiva, Ajuntament i Departament d’Educació han acordat continuar vetllant per l’escolarització equilibrada a l’entrada dels infants a P3 i de cara al curs vinent el municipi comptarà amb 9 grups de P3 públics i 23 alumnes a cada grup. Pel que fa a l’ESO, es preveu que l’oferta sigui de 12 grups públics

En aquesta línia al Consell es va explicar la propera signatura del Pacte Nacional contra la segregació escolar, prevista pel proper 18 de març, el qual recull tot un seguit de mesures de lluita contra la segregació escolar, la majoria de les quals es porten a terme al municipi a través del pacte de ciutat al voltant del Pla d’Escolarització Extensiva.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial