Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Tallers de convivència per treballar la violència entre iguals, una oferta de La Guia de Recursos Educatius

01/02/2019

En el marc de les activitats de La Guia de Recursos Educatius, aquest matí s’ha dut a terme el taller Juul, què t’ha passat? per als alumnes de primer d’ESO de l’Institut Pere Alsius.

El taller s’inclou dins l’oferta de Tallers de convivència a secundària per a cada un dels cursos de l’ESO, en els quals es treballen aspectes tant sociològics com emocionals relacionats amb les desigualtats, la violència de gènere, o la violència entre iguals, partint de situacions vivencials diverses.

En aquest taller es treballa la violència entre companys i companyes a través de la dramatització d’un conte, i s’aborden temes com ara les actituds socials davant l’ús de la violència, els tipus de violència, la importància del posicionament personal, les diferents situacions d’abús que es poden donar i les eines i recursos per fer front a una situació d’abús.

Els tallers de convivència estan subvencionats per l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i els porta a terme l’Associació Identitats.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial