Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Noves oportunitats per a idear projectes, avui a la presentació del Projecte TONI

23/11/2018

Aquest matí s’ha fet a la Sala d’Actes de l’Ajuntament la presentació del projecte TONI d’emprenedoria social que permetrà als alumnes de secundària desenvolupar nous projectes emprenedors amb relació a les oportunitats que els ofereixen entitats i administracions.

Avui, doncs, ha estat el torn de l’Institut Pla de l’Estany i Casa Nostra, que han rebut propostes molt engrescadores amb les quals treballar aquest projecte.

La Fundació Estany ha transmès als nois i noies la voluntat de treballar per a una societat inclusiva i que accepti la diversitat, tenint en compte que en aquest àmbit encara hi ha força mancances. Una d’aquestes mancances és mantenir la continuïtat en la normalització dels joves amb discapacitat intel·lectual més enllà de l’àmbit escolar, és a dir, al carrer. Integrar-los en els grups que surten a fer esport o a anar de concert. Des de la Fundació Estany proposen l’oportunitat de canviar la mirada envers aquests joves, per tal que sigui més positiva i normalitzadora.

Per part de l’Ajuntament de Banyoles, Ester Busquets els ha proposat l’organització d’una gimcana relacionada amb la salut. D’un dia de durada i que es faci per tota la ciutat de Banyoles, organitzar proves que tinguin a veure amb les emocions, l’alimentació, la sexualitat, els hàbits saludables en general.

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany ha exposat una oportunitat amb relació al projecte socioesportiu Barris 10. Els proposa el disseny d’una activitat per fer dins dels divendres actius, amb una temàtica al voltant de la cultura urbana, que es desenvolupi en un barri de la ciutat i que consti en introduir una exhibició del grup de Joves en dansa.

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial