Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

EL JOC I LA JOGUINA EN CATALÀ, A CONCURS!

15/11/2018

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa una nova proposta de concurs de preguntes en el marc del programa I tu, jugues en català?, que tindrà lloc del 19 al 30 de novembre

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més actuacions de promoció dels jocs i les joguines en català, a través del programa I tu, jugues en català?

L'edició del programa d'enguany incorpora la novetat del concurs de preguntes en català relacionades amb el joc i la joguina. Es tracta de 10 preguntes que inclouen, entre d'altres, referències als jocs tradicionals del territori, amb la finalitat de motivar la curiositat i propiciar el coneixement dels costums populars locals en l'àmbit del joc, i alhora fomentar l'ús de la llengua catalana en aquest àmbit.

El concurs tindrà lloc del 19 al 30 de novembre i farà pública una pregunta diària, de dilluns a divendres, a través del blog del concurs "I tu, jugues en català?" i del compte de Twitter @cpnlcat. Els participants, que s'hi hauran inscrit prèviament per mitjà d'un formulari, podran respondre només la pregunta del dia i tindran temps de fer-ho fins a la mitjanit.

La puntuació, que variarà segons la pregunta, quedarà clarament especificada a l'enunciat i s'anirà afegint al còmput de cadascú, a fi de poder establir la classificació, que els participants podran consultar a diari.

La persona guanyadora serà la que obtingui la màxima puntuació o, en cas d'empat, la que resulti afavorida pel sorteig públic que es realitzarà el dia de lliurament de premis, que serà durant el mes de gener.

Dins del web concurs.cpnl.cat, es poden consultar les bases del concurs i els premis que s'atorgaran.

Text: Isabel Roura

 

                         

 


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial