Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

KASVAA, UN NOU PROJECTE PER A MARES AMB INFANTS DE 0-3 ANYS

08/11/2018

En suomi, Kasvaa significa “créixer”. Aquest és l’objectiu principal del projecte Kasvaa, mares compartint per créixer que engega aquest mes de novembre el Servei de Suport a les Famílies del Servei d’Intervenció Sociocomunitària de l’Àrea de Benestar Social, Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

El projecte pretén, a partir de l’aprofitament del potencial mobilitzador i catalitzador de la maternitat, i amb la metodologia d’aprenentatge servei, crear un espai de relació, apropament i suport entre dones de diferents perfils que comparteixen un denominador comú: ser mares d’infants de 0 a 3 anys.

L’inici de les sessions està previst per la primera setmana de novembre, amb una primera fase de difusió del projecte i de creació del grup. Amb les dones interessades es realitzarà una entrevista prèvia per tal de donar més informació i ajustar interessos i expectatives, així com per poder garantir l’heterogeneïtat del grup.

Informació i inscripcions: Les dones interessades poden posar-se en contacte directament amb la referent del projecte: Natalia Romero Calejo, al telèfon 627902707 o a l’adreça de correu electrònic serveifamiliessis@gmail.com

 


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial