Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

TERCERA EDICIÓ DEL CONCURS HIP-HOP PER LA PAU QUE ORGANITZA L'INSTITUT CATALÀ INTERNACIONAL PER LA PAU

14/09/2018

Amb motiu de la commemoració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau, i per tal de sensibilitzar la població i promoure la creativitat de l'alumnat de les escoles i centres, l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) convoca la tercera edició del concurs Hip-hop per la Pau.

El Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l'àmbit de la cultura de pau. El certamen té dues modalitats: en la primera, s'hi poden presentar estudiants d'educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya; en la segona modalitat, s'hi poden presentar nois i noies d'entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d'acció socioeducativa de Catalunya. En tots dos casos, caldrà presentar-se al concurs formant un grup d'un mínim de tres persones.

Per participar-hi cal composar una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer una gravació en vídeo de la seva interpretació, d'un màxim de 4 minuts de durada. La lletra de les cançons ha d'estar relacionada amb la celebració de les diferències.

El termini de la convocatòria és des del dia 6 de setembre de 2018 fins el 31 de gener de 2019.

Podeu consultar les bases del concurs i les condicions de la convocatòria en aquest enllaç.


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial