Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ANEM A VEURE TEATRE!

19/01/2018

Aquest divendres ha arrencat l’activitat de La Guia de Recursos Anem a veure teatre!, amb l’obra en anglès Frankenstein, d’IPA Productions, per a cicle superior.

Frankenstein és un doctor. Té un laboratori on, amb l’ajuda del seu assistent, dóna classes d’anatomia. També té un llibre: Com fer un monstre. El que necessita són alguns trossos de cos humà, un cervell i molta energia. Però, d’on traurà tot això?

   

 

La setmana vinent és el torn dels alumnes d’educació infantil i cicle inicial, que aniran a veure l’espectacle Menuda comèdia!, companyia Jordi del Rio.

 

   

Aquesta és la història d’una ciutat i d’un teatre, un teatre que els seus habitants l’anomenaven el teatre LA COMÈDIA!

La Comèdia no és un teatre com els altres, és molt especial, perquè, a dins hi viuen ben amagadets, uns éssers màgics, els follets tramoies, que són els encarregats que el teatre La Comèdia sigui un espai màgic on tot és possible. 

 

I, finalment, els dies 30 i 31 de gener es representarà Contes 1.0, de la companyia Teatre a la Fuga, per a cicle mitjà.

 

En Manel e?s un adolescent que esta? enfadat amb tot i amb tothom. Un dia apareix en una casa abandonada on hi ha uns objectes que parlen i un personatge estrany i misterio?s. Entre tots hauran de salvar el mo?n dels contes. Ho aconseguiran?  

 Fotografia © Neus Masó

 

L’activitat Anem a veure teatre! està dirigida a totes les escoles de la comarca del Pla de l’Estany. Les obres es representen al Teatre Municipal de Banyoles. L’activitat està coorganitzada pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles, les escoles de la comarca i la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles.

 

Podeu consultar la programació a l’Espai Guia d’aquest blog.


 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial