Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CLOENDA DEL PROJECTE ROBÒTICA BANYOLES

19/06/2017

La cloenda del Projecte Robòtica Banyoles es va desenvolupar divendres amb una trobada dels alumnes de tots els instituts que hi han participat, al voltant de 300. La jornada de cloenda, que s’ha desenvolupat des de les 9h del matí fins les 2h del migdia, ha començat amb un espai per a compartir treballs i experiències que han realitzat els joves, i posteriorment s’han desplegat cinc espais simultanis on diferents experts han presentat diverses perspectives de la robòtica, la tecnologia i el llenguatge computacionals: la Plaça Major, la sala d’actes del Museu Darder, l’Escola Municipal de Música, el Casal Cívic de Banyoles i el Gimnàs de l’Escola Baldiri Reixac. 

Ens han acompanyat diversos experts de la Universitat de Girona, el vicerector de recerca Jordi Freixenet, Miquel Rustullet del Departament d’Enginyeria Elèctrica, electrònica i automàtica, una representació d’UdgitalEdu amb Marta Peracaula, Mariona Niell, Hannah Dee i Eduard Muntaner, Jordi Bonmatí d’Innova Didàctic, Lluís Alemany i Santi Coll amb una representació d’alumnes dels cicles formatius de l’Institut Josep Brugulat i de l’optativa de tecnologia d’ESO, Lluís Bramon alumne de Batxillerat de l’institut Pla de l’Estany i juntament amb altres alumnes d’ESO d’aquest mateix institut.

Felicitem a tots els centres pel treball que estan fent amb l’alumnat en aquesta línia i agraïm a les empreses, entitats i experts que hi han volgut participar. Entre tots fem créixer el projecte!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial