Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA COMARCAL

26/05/2017

La Guia de Recursos Educatius Municipals ofereix diverses activitats relacionades amb la biblioteca comarcal orientades a conèixer totes les possibilitats que ofereix com el servei de préstec o el fons bibliogràfic. Una de les més consolidades és “Coneguem la Biblioteca” i també n’hi ha d’altres com “Gaudeix llegint”, “Bagul i lots de llibres” o “La Rita Xucalletres ens visita”.

L’activitat “Coneguem la Biblioteca” permet conèixer què fan a la Biblioteca, com la poden utilitzar el catàleg, fer consultes, préstecs, etc. La dinamitza el personal de la biblioteca d’una forma propera i amena, adequant-se a l’edat dels visitants, de manera que durant la visita pot intervenir la mascota de la Biblioteca, la Rita Xucalletres, o fer un joc o utilitzar els ordinadors, etc. 

Amb l’activitat “Gaudeix llegint” l’escola disposa d’un temps reservat per a llegir o realitzar alguna altra activitat relacionada amb la lectura, d’una forma autònoma i reservada. “Bagut i lots de llibres” i “La Rita Xucalletres ens visita” permet als grups escolars disposar durant un temps de material bibliogràfic o de la mascota de la Biblioteca al propi centre.

La Biblioteca també organitza un Club de lectura infantil cada mes i mig aproximadament a les seves instal·lacions i també en algunes escoles i instituts.

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial