Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

PROJECTE TONI Tenim Oportunitats Necessitem Idees, QUARTA EDICIÓ

05/05/2017

El Projecte TONI, tenim oportunitats necessitem idees, ha celebrat la cloenda de la quarta edició amb divuit idees o propostes que han presentat els mateixos alumnes d’ESO dels instituts del municipi.

Així doncs, durant una bona part del curs més d’un centenar de joves de segon, tercer i quart d’ESO, han estat realitzant aquest procés creatiu: observar Banyoles, contactar amb experts, detectar necessitats i oportunitats de millora, desenvolupar idees i les han concretat en un projecte. Els projectes que s’han presentat han estat molt diversos: propostes sobre oci, projectes de comunicació entre joves i entitats, projectes sobre carrils bicicleta, la convivència amb els grafits, el bus urbà, informació turística, una passarel·la inclusiva, mobilitat nocturna, una aplicació de suport als adolescents en diversos temes, la convivència entre bicicletes i vianants, entre altres.

Aquesta activitat s’emmarca en el treball sobre emprenedoria que impulsen els instituts, des d’una metodologia d’aprenentatge – servei, on es pretén que els nois i noies, partint de l’observació de la ciutat o de necessitats detectades per diferents agents, projectin idees sobre com millorar la situació i les converteixin en un projecte emprenedor.

El Projecte TONI neix a l’institut Pla de l’Estany, com un petit homenatge al professor Toni Carmona. Està organitzat pels centres de secundària de Banyoles, amb  la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles.


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial