Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

PRIMERA SESSIÓ DEL PROJECTE TONI: Tenim Oportunitats, Necessitem Idees

03/03/2017

Dimarts 28 de febrer va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Banyoles la primera sessió del projecte TONI: Tenim Oportunitats, Necessitem Idees.

Els joves de segon cicle de secundària van presentar preocupacions i mancances que han observat a l’àmbit de la ciutat i de la comarca; d’altra banda, les entitats Fundació Estany i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany van exposar alguns reptes per als joves, convidant-los a reflexionar sobre possibles formes per resoldre’ls. Per part de l’Ajuntament, els regidors Pau Comas, Albert Tubert i la regidora Ester Busquets van plantejar també alguns reptes de ciutat per als quals els agradaria trobar una solució. L’Alcalde, Miquel Noguer, va tancar l’acte.

En aquest projecte, els reptes i necessitats són una oportunitat d’aprenentatge i la generació d’idees és l’objectiu i el compromís de totes les parts.

Per als alumnes, el gran repte personal és deixar anar la seva creativitat a l’hora de proposar solucions, una actitud bàsica en l’entorn de l’emprenedoria, i posteriorment treballar-les en forma de projecte.

 

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial