Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

QUAN TOT COMENÇA: LES PROPOSTES PER AL NOU CURS

01/09/2016

Us donem la benvinguda al nou curs, un moment on tot comença -o continua, depèn del punt de vista des del qual es miri-. Sigui com sigui, l’inici de curs sempre és un punt de partida i des del Servei i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles ens agrada compartir-lo amb vosaltres.

Al llarg del segon trimestre del curs passat el Servei d’Educació i pares i mares de les AMPA dels centres educatius de Banyoles hem estat treballant amb molta energia per programar les activitats de l’Eduquem en família, de les quals podreu gaudir durant el curs.

 

Comptarem amb la participació de Mª Jesús Comellas, Jordi Jubany, Carme Pujol i Ada Parellada. Alguns noms us sonaran més que d’altres, per això podeu consultar l’Espai Eduquem i ampliar la informació sobre els ponents i els temes que tractaran. En aquest espai trobareu la programació complerta i alguns enllaços d’interès.

Desitgem que us agradi i esperem la vostra assistència.

   

La Guia de recursos educatius arriba a la 16ª edició. Hi trobareu alguna proposta nova, com ara l’activitat que hem organitzat conjuntament amb el grup Cabosanroque, i alguns canvis per introduir petites millores en algunes activitats que ja fa temps que es fan i que funcionen molt bé. Podeu consultar-la en format digital a l’Espai Guia.

 

El divendres 2 de setembre, a 2/4 de 10 del matí al Museu Darder, en farem la presentació i us explicarem també alguns canvis pel que fa a l’organització. 

Les famílies que teniu infants escolaritzats a La Balca disposeu d’un espai on consultar la informació sobre el centre, com ara els menús, circulars informatives, fotografies, articles, etc. Per poder accedir a l’espai famílies d’una manera més ràpida, trobareu un baner a la pàgina d’inici del nostre blog que us hi envia directament.

La nostra proposta per aquest curs és animar-vos a participar de l’activitat educativa a través d’aquest blog, mitjançant comentaris, propostes, suggeriments, imatges, etc., alhora que us oferim poder disposar d’aquest espai per fer difusió d’aquelles activitats o informacions que vulgueu compartir amb totes les persones que ens segueixen.



L’educació és a la ciutat i a les nostres mans i tenim tot un curs per endavant per, entre tots, fer-la possible.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial