Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

JUGUEM EN FAMÍLIA VA REUNIR UNES CENT-CINQUANTA PERSONES AL VOLTANT DEL MÓN DEL JOC

09/05/2016

El grup Eduquem en Família, format per les diferents AMPA dels centres educatius del municipi i el Servei d’Educació, juntament amb Ludus Mundi, una entitat amb llarga experiència en el món del joc vam organitzar dissabte passat l’activitat Juguem en Família com a cloenda del programa d’activitats d’aquest curs. La trobada estava prevista a la Plaça Major, i amb previsió de pluja l’activitat es va traslladar a les instal·lacions de l’escola Can Puig.


     

Al llarg de tota la tarda de dissabte, unes dues-centes persones es van reunir al voltant de jocs ben diversos que van fer gaudir de valent tant els més grans com els més petits.

     

Les famílies amb infants més petits van poder gaudir d’un espai tou amb materials de construcció de fusta, cartró, roba, i a l’interior de l’escola diverses propostes de jocs gegants ben divertits. Per les famílies que volien descobrir els jocs de taula hi havia un munt de propostes diferents, jocs de memòria, de lògica, d’estratègia, que ens van entretenir durant quatre hores que van passar volant!

     
     
     


Si teniu més ganes de jugar, no us perdeu Ludivers, el festival de les cultures de la imaginació, que es portarà a terme a Girona, per tercer any consecutiu, els dies del 17 al 19 de juny, en diversos espais de la ciutat. Organitza l’Ajuntament de Girona i Ludus Mundi.



El BlogVeure'n més

Cercador

Historial