Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CONCURS "PARAULES VIATGERES"" PER SANT JORDI"

15/04/2016

La diada de Sant Jordi ve farcida d'un munt de propostes i activitats per a tots els públics, i amb una novetat respecte d'altres edicions: el concurs Paraules viatgeres, emmarcat dins el projecte de foment de la lectura Penjats per la lectura, que parteix dels instituts, i en el qual també col·laboren diverses entitats i associacions de Banyoles. 

 Des del 15 fins al 30 d'abril, més de 140 comerços de la ciutat exhibiran cartells amb l'etimologia de diferents mots catalans. El concurs consistirà a completar una graella amb 8 preguntes sobre l'origen d'unes quantes d'aquestes paraules, la resposta de les quals es podrà trobar en els cartells penjats als establiments.

 Tothom pot participar-hi (hi ha 3 categories: adults, infantil i escoles) i hi haurà premis ben interessants per als encertants de cadascuna de les 3 modalitats. Les butlletes de participació es podran recollir als diversos comerços de la ciutat, a l'Oficina Jove del Pla de l’Estany – Cal Drac, a la Biblioteca i a l'Oficina de Turisme Cal Moliner. Així mateix, en la butlleta s'indiquen els punts on hi ha les urnes per dipositar les respostes del concurs. Els guanyadors es donaran a conèixer el dia 3 de maig.

 La Biblioteca comarcal del Pla de l'Estany, l'Oficina Jove del Pla de l'Estany – Cal Drac, el Servei Comarcal de Català, el Departament d'Ensenyament (LIC) i l'associació Banyoles Comerç i Turisme són els impulsors d'aquesta activitat.

 Text d’ Isabel Roura, tècnica del CPNL

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial