Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS ATRAPA LA FALTA

11/03/2016

Quantes vegades anant pel carrer ens hem trobat errades garrafals en rètols, senyals, menús o altres textos? Segur que moltes. I quantes vegades no hem pensat que les hauríem de fotografiar?

Des del Centre de Normalització Lingüística de Girona, del qual forma part el Servei de Català del Pla de l’Estany, s’han proposat fer-ho a l’engròs i, a més, recollir totes aquestes errades. Per això posen en marxa la segona edició del concurs fotogràfic Atrapa la falta. Es tracta d’un concurs de fotografia a la xarxa social d’Instagram, adreçat especialment als joves, però obert a tothom, que pretén conscienciar sobre el paper que té la llengua en la imatge d’una empresa, d’una marca o un producte i sobre l’efecte negatiu de les incorreccions lingüístiques.

Les fotografies han de recollir errades, faltes d’ortografia, de sintaxi o de morfologia en rètols, cartells, etc., exposats al públic. Cada concursant hi podrà participar amb tantes fotografies com vulgui sempre que siguin originals i fetes en el període del concurs. Hi ha diversos premis molt interessants!

El concurs va començar el 7 de març, i hi ha temps per buscar errades fins al diumenge 24 d’abril.

http://educacio.banyoles.cat/inici/articletype/www.cpnl.cat/concurs   hi trobareu les bases i la resta d’informació necessària per poder-hi participar.

 




El BlogVeure'n més

Cercador

Historial