Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ACTIVITATS DEL CONSORCI PER LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

15/01/2016

II concurs fotogràfic “I tu, jugues en català?”

Aprofitant que el tió i els Reis d’Orient han deixat un munt de regals a tots els nens i nenes de les nostres comarques, el  Centre de Normalització Lingüística de Girona convoca el segon concurs de fotografia amb motiu de la campanya  "I tu, jugues en català?".

L'objectiu de la campanya és fomentar la promoció dels jocs en català i donar visibilitat a la nostra llengua a les xarxes socials per mitjà de la participació ciutadana.

Aquest any es podrà participar al concurs a través d'Instagram i per correu electrònic. Us animem a formar-ne part; hi ha premis ben interessants per als guanyadors! Consulteu-ne les bases en aquest enllaç.

Teniu temps per participar-hi fins al 31 de gener de 2016 a les 23.59 hores.


Nou període d’inscripcions per als cursos del Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany (CPNL)

Si esteu interessats a apuntar-vos a un curs de català, el Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany obre un nou període d’inscripcions a finals del mes de gener. Els cursos començaran al febrer i finalitzaran al maig.

Tothom qui s’hi vulgui inscriure o vulgui demanar-ne informació cal que passi per l’oficina de català, a la seu del Consell Comarcal, pel Centre Cívic Banyoles o per l’Àrea de Serveis Socials. Els dies i els horaris són els següents:

Consell Comarcal del Pla de l'Estany: del 25 de gener a l'11 de febrer, de 9 a 12 del matí

Centre Cívic Banyoles: 25 i 27 de gener; 1, 3, 8 i 10 de febrer, de 5 a 7 de la tarda.

Serveis Socials de Banyoles: 28 de gener; 4 i 11 de febrer de 12 a 2 del matí.

Recordeu que les proves de nivell i les tutories són obligatòries per poder-vos inscriure a un curs. També podeu contactar amb el Servei Comarcal de Català al telèfon 972 57 35 50 (ext. 203) o bé a través de l’a/e: plaestany@cpnl.cat.


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial