Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

DIUMENGE, TORNA EL CINEMA!

09/09/2015

L’Oficina Jove del Pla de l’Estany – Cal Drac presenta de nou la programació de cinema pel proper mes d’octubre, els diumenges a les 6 de la tarda al teatre de l’escola Baldiri Reixac.

Dia: diumenge 18 d’octubre
Lloc: Teatre de l’escola La Vila
Hora: 18h

Pel·lícula: MAD MAX: FURIA EN LA CARRETERA
Any: 2015
Director: George Miller          
Durada: 120 min.

 

Sinopsi:

Perseguit pel seu passat, Mad Max creu que la millor forma de sobreviure és anar sol pel món. Malgrat tot, es veu arrossegat a formar part d’un grup que fuig a través del desert en un War Rig conduit per una Emperadriu d’elit: Furiosa.

 

 

Dia: diumenge 22 d’octubre
Lloc: Teatre de l’escola La Vila
Hora: 18h

Pel·lícula: A CAMBIO DE NADA
Any: 2015
Director: Daniel Guzmán                
Durada: 93 min.

 

Sinopsi:

Darío, un noi de setze anys, gaudeix de la vida amb Luismi, el seu veí i amic de l’ànima. Mantenen una amistat incondicional, es coneixen des de que tenen ús de raó i junts han descobert tot el que saben de la vida. Darío pateix la separació dels seus pares i escapa de casa, fugint del seu infern familiar. Comença a treballar en el taller de Caralimpia, un vell delinqüent que li ensenya l’ofici i els beneficis de la vida. També coneix a Antonia, una vella que recull mobles abandonats. Luismi, Caralimpia i Antonia es converteixen en la seva nova família, en un estiu que els canviarà la vida.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial