Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Aquest dijous 16 d’abril el Consell Escolar Municipal de Banyoles es va reunir a l’Institut Josep Brugulat a les 8 del vespre, on es van tractar diferents temes relacionats amb la planificació educativa i diversos programes educatius que es porten a terme.

L’Institut Josep Brugulat va acollir el CEM presentant el programa Aula de Convivència i Reflexió, vinculat a tasques a la comunitat, que fa temps que desenvolupen al centre. Entre altres temes, es va presentar a la comunitat educativa el Programa Lleure per a Tothom i es va fer un seguiment del Pla Educatiu d’Entorn i alguna de les seves activitats.

També es va presentar l’activitat Robòtica Banyoles, que forma part de la Guia de Recursos Educatius Municipals, dins el bloc de ciència i tecnologia, i que rep finançament de la Fundación Espanyola para la Ciencia y la Tecnología.

Es va parlar de l’Eduquem en Família, amb el seu espai al blog i es va convidar a la darrera xerrada del curs, el dia 13 de maig, amb Víctor Küppers, a l’escola Can Puig. La Balca va informar que el proper cap de setmana hi ha l’acte de portes obertes i el dinar de celebració del desè aniversari de La Balca, del desenvolupament del programa Vine a La Balca! i el proper procés de preinscripció que s’obrirà la primera setmana de maig.

El tema central de la reunió va ésser la planificació educativa. Es va informar dels resultats de la preinscripció i de la planificació de les places de secundària obligatòria pels propers cursos.

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega