Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

PREMI ASTROBANYOLES GUARDONA, UN ANY MÉS, ELS TREBALLS DE RECERCA DELS ESTUDIANTS DE BATXILLERAT QUE DIFONEN EL CONEIXEMENT CIENTÍFIC

17/04/2015

Dissabte 9 d’abril a les 6 de la tarda va tenir lloc el lliurament del 5è premi Astrobanyoles de Recerca i investigació científica.

En l’edició d’enguany del premi, per a treballs de recerca de batxillerat, se n’han seleccionat 9, dels quals s’han guardonat un primer premi i dos finalitstes. 

La relació de treballs presentats va ser:

Proposa't salvar una vida, de Berta Boix Roca de l'INS Pla de l'Estany (tutora Dolors Pujol Camps)

L'estel d'argent, d’Irene Costa García de l'INS Pere Alsius i Torrent (tutora Hortènsia Belmonte Soler)

Seguretat informàtica Web, de Pol Barrachina Hernández de l'INS Pere Alsius i Torrent (tutors Joan Carol i Eduard Casadevall)

Estudi de l'efecte antibiòtic en productes alimentaris, de Cristina Saubi Puignau de l'INS Pere Alsius i Torrent (tutora Teresa Cels Felip)

Flors de Bach de Sílvia Cufí Aregay de l'INS Josep Brugulat (tutora Sílvia Coll)

Obtenció d'etanol com a combustible, d’Aniol Roure i Bassols de l'INS Josep Brugulat (tutor Isidre Colomer Plana)

L'obsolescència programada, de Pau Juscafresa Rodeja de l'INS Josep Brugulat (tutor Josep Pagès)

Creació d'un videojoc per a mòbil, d’Aniol Maestre Camps de l'INS Pere Alsius i Torrent (tutors: Joan Carol i Eduard Casadevall)

La biomedicina: una ciència essencial i alhora incompresa, de Mar Segundo Felip i Marta Costa de Aguirre de l'INS Pla de l'Estany (tutora Mª Àngels Cunill Ferrer)

L’alumne guanyador ha estat l’Aniol Roure i Bassols, pel treball Obtenció d’etanol com a combustible i ha rebut un premi de 300€, que podrà utilitzar amb material bibliogràfic o científic. Enguany, com a novetat, també hi ha una dotació econòmica per l’institut Josep Brugulat, de 200€. Els finalistes, ex-aequo, han estat L'estel d'argent d'Irene Costa García i Creació d'un videojoc per a mòbil, d'Aniol Maestre Camps.

Properament es podran veure els treballs en una pàgina a la qual es podrà accedir des del portal d’Astrobanyoles.

Més informació a Astrobanyoles 

Amb la col·laboració i el suport de:

           

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial