Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CELEBREM EL 10 ANIVERSARI DE LA BALCA

02/02/2015

Com ja sabeu, enguany La Balca - Centre Educatiu Municipal 0-3 anys acomplim el desè any de funcionament. 

Per celebrar-ho, famílies, equip educatiu, Suara Cooperativa com a entitat gestora i el Servei d’Educació de l’Ajuntament, hem preparat un seguit d’actes amb la voluntat de compartir-los amb les famílies, professionals i persones que d’una manera o altra han estat vinculades a aquest projecte.

Per aquest motiu, hem creat un espai de difusió de les activitats de l’aniversari que trobareu a l’Espai Balca i al qual també hi podreu accedir a través del baner que hi ha a la part dreta del blog. 

Entre altres activitats, s’ha programat una xerrada per a famílies amb la Sònia Kliass, unes jornades de Portes Obertes per a qui vulgui conèixer La Balca i el seu projecte o per qui vulgui recordar la seva estada al centre, un dinar per a totes les famílies que han passat per La Balca i un taller sobre  adreçat a professionals de Banyoles.

Us animem a participar-hi! 

La Balca – Centre Educatiu Municipal 0-3 es va inaugurar el curs 2004-2005 amb diferents serveis adreçats a la petita infància i la família. En aquests deu anys, gràcies a la cogestió de Suara Cooperativa i l’Ajuntament de Banyoles a través del Servei d’Educació, hem consolidat un projecte educatiu en el quan hi han posat la seva confiança més de 750 famílies i professionals diversos.

Ens identifiquem amb un projecte educatiu on l’infant és el principal protagonista del seu creixement personal i relacional, amb un tracte proper i acollidor i amb una especial obertura a les famílies. 

Al llarg d'aquests deu anys, hem viscut des de la creació del servei públic d'escola bressol a la ciutat, a la creació i ampliació de places, la posada en funcionament de l'Espai Nadó i l'Espai Familiar, el desplegament de l'espai Entre pares i mares, el naixement d'una AMiPA, el projecte de l'Hort cooperatiu, el projecte Vine a La Balca!, entre molts altres. Tot plegat confirma que La Balca és un centre educatiu viu i atent a les necessitats dels infants, les famílies i l'entorn.

Ens complau que, a hores d'ara, La Balca sigui reconeguda pel seu projecte educatiu, pel seu estil acollidor, proper, càlid i humà, per la seva professionalitat i la seva vinculació amb l'entorn, una identitat que hem forjat amb la implicació de tots plegats, equips educatius, famílies, professionals col·laboradors, empresa concessionària i Ajuntament.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial