Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ELS CENTRES EDUCATIUS PARTICIPEN A LA BIENNAL DEL PESSEBRE CATALÀ AMB UN PESSEBRE FET DE MATERIAL RECICLAT

28/11/2014

La XV Biennal del Pessebre Català es celebrarà enguany a Banyoles del 30 de novembre de 2014 al 2 de febrer de 2015, amb motiu del 50è aniversari de l’Associació de Pessebristes de Banyoles, que l’organitza conjuntament amb la Federació Catalana de Pessebristes. L’eix principal de la biennal és la mostra de pessebres, diorames i figures, i es complementarà amb d’altres activitats com conferències i col·loquis.

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles hi ha col·laborat incloent a la Guia de Recursos Educatius Municipal una activitat dirigida als centres educatius que consisteix en la creació d’un pessebre amb material reciclat, que es presentarà al concurs i que formarà part de l’exposició de la biennal. Hi participen 15 centres educatius de primària i secundària de tota la comarca del Pla de l’Estany.

Els actes de inauguració previstos són:

  • Divendres 28 de novembre a les 8 del vespre al Monestir de Sant Esteve, inauguració de la XV Biennal del Pessebre Català.
  • Divendres 12 de desembre a les 8 del vespre al Monestir de Sant Esteve, inauguració del 50è aniversari del concurs de pessebres i diorames de Banyoles.
  • Dissabte 13 de desembre a les 5 de la tarda al Museu Darder de Banyoles, inauguració de l’Exposició de Caganers i de Pessebres escolars amb materials reciclats. Es podrà visitar del 5 de desembre al 28 de febrer de 2015 en horari de matí i tarda.

Trobareu més informació al web de l’Associació de Pessebres de Banyoles.

                                                     

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial