Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

LA GUIA DE RECURSOS EDUCATIUS REP PER TERCER ANY CONSECUTIU LA SUBVENCIÓ DE LA FECYT, EN EL MARC DEL PROGRAMA DE DIVULGACIÓ DE LA CIÈNCIA I LA TECNOLOGIA

21/11/2014

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) ha atorgat al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles una subvenció per les activitats de la Guia de Recursos Educatius Municipal que formen part del Programa de divulgació de la ciència i la tecnologia 14-15. La comissió d’avaluació ha puntuat el programa amb 84 punts, sobre un màxim de 100, quan la puntuació mínima per a rebre suport és de 60 punts.

A l’informe de valoració, la comissió destaca la solidesa del projecte, especificant que està ben organitzat, dirigit a un públic ampli i nombrós i en general resulta molt interessant i innovador.

La subvenció atorgada anirà destinada a l’execució i desenvolupament de les activitats de ciència i robòtica incloses en el programa, com la medicina aplicada, Tecnologies i arts escèniques a La Factoria, Viatge als orígens i El Parc Neolític de La Draga, entre d’altres.

   

És el tercer any consecutiu que el Servei d’Educació rep de la FECYT subvenció per les activitats de ciència i tecnologia de La Guia.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial