Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

UN TOTAL DE 126 ATLETES DE P3 A 6È DE PRIMÀRIA ES CONCENTREN A LA ZONA ESPORTIVA DE PALOL DE REVARDIT PER INAUGURAR LA PRIMERA JORNADA DEL CIRCUIT COMARCAL DE CROS DEL CURS 14/15

31/10/2014

Palol de Revardit, es va omplir de joves atletes per participar a la primera jornada del Circuit Comarcal de Cros del curs 14-15 el passat diumenge 26 d’octubre, organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palol de Revardit i el Club Natació Banyoles.

La distància a córrer anava en funció de la categoria, en un circuit sense massa desnivell que combinava un circuit d’herba i terra. 

Els atletes, a part de les respectives curses, van gaudir d’un seguit d’activitats paral·leles dissenyades i dinamitzades pels monitors i monitores de l’Escola Comarcal d’Iniciació Esportiva, tots ells assistents a la jornada, i en finalitzar la cursa van rebre un obsequi commemoratiu gentilesa de l’Ajuntament de Palol de Revardit.

La propera jornada del Circuit Comarcal de Cros, serà el proper diumenge 23 de novembre a Banyoles, serà un circuit urbà amb sortida i arribada a la Plaça de les Rodes de la mateixa ciutat.

MÉS INFORMACIÓ

 

 

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial