Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

LA BALCA JA FA 10 ANYS! Actes del 10è aniversari

24/10/2014

L’escola bressol municipal de Banyoles arriba als 10 anys de funcionament amb un projecte plenament consolidat. Des de la seva inauguració al curs 2004-2005 La Balca ofereix diferents serveis adreçats a la petita infància i la família i en aquests deu anys ha atès més de 750 famílies.

Els actes del desè aniversari es preparen oberts i participatius, a l’estil de La Balca. En el marc de la Festa Major es va incloure un article de La Balca al cartipàs i es va presentar el Capgròs de La Balca, en un acte senzill i emotiu davant l’Ajuntament. El primer Consell Escolar Municipal del curs es va celebrar a La Balca i així es va donar el tret de sortida a aquest aniversari.

 

 

Els altres actes d’aquest aniversari seran:

  • Primera quinzena de febrer: activitat a l’espai Entre pares i mares
  • Abril: jornada de portes obertes i dinar amb les famílies que han viscut La Balca
  • A concretar: jornada formativa per a tècnics

Des dels seus inicis La Balca es defineix com un centre integral que ofereix diferents espais i serveis d’atenció i suport a la petita infància i la família a més a més de l’escola bressol;  compta amb un equip de professionals molt proper, i porta a terme projectes de caire cooperatiu i d’aprenentatge i servei. Els trets d’identitat de La Balca s’han mantingut durant aquests 10 anys, destacant l’obertura a la participació de les famílies i a l’entorn i el treball conjunt família – equip educatiu per fomentar el creixement dels infants en tots sentits.

El nou capgròs

Amb motiu del desè aniversari de La Balca – Centre Educatiu Municipal 0-3 anys, i en el marc de la Festa Major de Banyoles, el passat dissabte dia 18 d’octubre es va presentar a la ciutadania un Capgròs que representa aquest centre educatiu i que ja forma part de la faràndula de Gegants i Capgrossos de Banyoles.

 

La idea va sorgir d’una proposta feta conjuntament pels pares i mares, l’equip educatiu del centre i el servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles. El disseny l’ha realitzat la il·lustradora de Banyoles Txell Darné i l’han confeccionat al taller de David Ventura Hosta, situat a Navata. El Capgròs fins i tot té un vestit confeccionat per Carme Olivé, de l’empresa Cosidura. La il·lustradora Txell Darné ha pensat el Capgròs per donar vida a una balca amb papallones, libèl·lules i fulles, amb un estil molt natural, càlid i amable.

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial