Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

EL PLENARI DEL CEM DE DIMECRES TANCA EL CURS 2013-2014

13/06/2014

Dimecres 11 de juny es va celebrar el tercer i últim plenari del Consell Escolar Municipal de Banyoles per aquest curs 13-14. La trobada es va fer a l’Institut Pla de l’Estany i va començar amb la presentació del funcionament de la Unitat de Suport a l’Educació Especial com a projecte de centre.

Aquest últim plenari és un espai de valoració de les activitats, projectes i actuacions que s’han anat desenvolupant al llarg del curs i de prendre acords pel curs següent.

Així, es va reflexionar sobre el valor de la llengua catalana, es van presentar noves propostes formatives del Centre de Formació d’Adults de la ciutat, com el segon grau del Graduat d’Educació Secundària (GES) presencial, amb títol oficial i es va fer una valoració molt positiva del primer any de funcionament del Pla de Qualificació Professional Inicial-PQPI a la ciutat.

També es va valorar la tasca duta a terme a la ciutat en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, que s’està portant a terme des del curs 05-06, els esforços per donar continuïtat a les actuacions que es van prioritzar en el seu moment i també la participació que hi ha hagut en totes elles i que trobareu recollides a l’apartat “Pla Educatiu d’Entorn” del blog.

Es va informar que la Guia de Recursos Educatius Municipal ha arribat a una participació total d’unes 18.500 persones, majoritàriament alumnes de centres educatius de Banyoles i de la comarca i que les activitat de major participació han estat Treballem amb el medi natural i Educació per la mobilitat segura, que han superat les 1700 participacions i Coneguem la Biblioteca i Tallers de prevenció de violències. Va ésser molt ben valorada la subvenció atorgada per la FECYT-Federación Española para la Ciencia y la Tecnología pel desenvolupament del bloc d’activitats de ciència i tecnologia.

El CEM també va reflexionar sobre la necessitat de més places a l’educació secundària obligatòria i sobre la realitat social i es va emplaçar a continuar treballant conjuntament aquests temes de cara al curs vinent.

Pel que fa a les propostes pel proper curs, es van acordar els dies festius de tots els centres educatius: 5 de desembre de 2014, 13 i 16 de febrer i 30 d’abril de 2015.

El primer plenari del curs 2014-2015 serà el dimecres 15 d’octubre de 2014 a La Balca–Centre Ed.Municipal 0-3.


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial