Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CLOENDA PROJECTE ROSSINYOL

29/05/2014

El passat divendres 23 de maig es va celebrar la cloenda del Projecte Rossinyol del curs 13-14, un projecte que es desenvolupa en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. Al llarg d’aquest curs, 10 joves de la UdG han tingut l’oportunitat de fer de mentors/es de nois i noies dels instituts de la comarca del Pla de l’Estany, i amb ells han pogut treballar per la implementació i millora de la llengua catalana, a més de viure experiències conjuntes inoblidables. Aquestes parelles lingüístiques han après valors i han adquirit coneixements de vida que no s’aprenen en una aula formal.

Us deixem alguns del comentaris i valoracions de mentors i mentorats:

"El projecte Rossinyol ha estat una experiència fantàstica. Compartir moments amb persones a qui, de mica en mica vas agafant estima, és una sensació molt bonica i molt enriquidora. Estic molt contenta d’haver participat en aquest projecte. És fantàstic!" 

"Personalment, en acabar aquest projecte, m’emporto un enorme bagatge de coneixement; m’ha encantat conèixer aquest noi que m’ha sorprès amb la seva intel·ligència, la seva capacitat de memoritzar i la seva reacció rapidíssima. Evidentment, la nostra relació no s’acaba aquí. Continuarem les nostres trobades de forma amistosa i espero que durin molts anys. "

"Ha estat divertit quedar aquests divendres amb tu! M'ha agradat aprendre noves coses, conèixer nova gent i nous llocs, però el que més m'ha agradat és trobar una amiga. Gràcies per tot!!!"


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial