Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

El passat divendres 23 de maig es va celebrar la cloenda del Projecte Rossinyol del curs 13-14, un projecte que es desenvolupa en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. Al llarg d’aquest curs, 10 joves de la UdG han tingut l’oportunitat de fer de mentors/es de nois i noies dels instituts de la comarca del Pla de l’Estany, i amb ells han pogut treballar per la implementació i millora de la llengua catalana, a més de viure experiències conjuntes inoblidables. Aquestes parelles lingüístiques han après valors i han adquirit coneixements de vida que no s’aprenen en una aula formal.

Us deixem alguns del comentaris i valoracions de mentors i mentorats:

"El projecte Rossinyol ha estat una experiència fantàstica. Compartir moments amb persones a qui, de mica en mica vas agafant estima, és una sensació molt bonica i molt enriquidora. Estic molt contenta d’haver participat en aquest projecte. És fantàstic!" 

"Personalment, en acabar aquest projecte, m’emporto un enorme bagatge de coneixement; m’ha encantat conèixer aquest noi que m’ha sorprès amb la seva intel·ligència, la seva capacitat de memoritzar i la seva reacció rapidíssima. Evidentment, la nostra relació no s’acaba aquí. Continuarem les nostres trobades de forma amistosa i espero que durin molts anys. "

"Ha estat divertit quedar aquests divendres amb tu! M'ha agradat aprendre noves coses, conèixer nova gent i nous llocs, però el que més m'ha agradat és trobar una amiga. Gràcies per tot!!!"


Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega