Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

PROGRAMA EURONET 50/50

10/03/2014

L’Àrea d’Acció Territorial de la Diputació de Girona i el CILMA (Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona) impulsen l’estalvi energètic a les escoles públiques de la demarcació. Per fer-ho possible, tiren endavant, per mitjà dels ajuntaments, el projecte europeu Euronet 50/50 max, que té per objectiu millorar la gestió de l’energia. En aquesta primera fase, hi participen deu escoles públiques de municipis de menys de 20.000 habitants. A Banyoles, el centre on es durà a terme el programa és l’escola Can Puig.

El projecte europeu Euronet 50/50 max incentiva l’estalvi energètic en edificis públics a partir de l’aplicació de bones pràctiques en l’ús i en la gestió de l’energia. La metodologia del 50/50 consisteix a introduir incentius econòmics a canvi de l’estalvi energètic aconseguit, concretament un 50% dels estalvis econòmics aconseguits. A més, l’equipament es compromet a aplicar un conjunt de bones pràctiques i a liderar el projecte.

La Diputació oferirà ajuda als ajuntaments en el desenvolupament del projecte i assessorament als centres participants de cara a suggerir i implementar bons hàbits energètics que generin estalvi. La col·laboració es formalitzarà amb la signatura d’un conveni de la Diputació amb l’Ajuntament i amb l’escola.

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial