Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

INVESTIGANT AMB LES CIÈNCIES DE LA NATURALESA i VIATGE ALS ORÍGENS

13/02/2014

Ja són més de 3.200 els infants i joves els que han participat a les activitats de promoció de la ciència i la tecnologia d’investigació de les ciències de la naturalesa i viatge als orígens que formen part de La Guia de Recursos Educatius Municipals.

Amb aquestes activitats els participants descobreixen i experimenten amb les ciències en el seu entorn més proper i investiguen i interpreten el passat. Es  desenvolupen des d’una perspectiva molt pràctica i participativa i es complementen amb el treball educatiu a les escoles i instituts.

Les activitats de promoció de la Ciència i la Tecnologia de la Guia de Recursos Educatius que dinamitza el Servei d’Educació estan finançades gairebé en la seva totalitat per l’Ajuntament de Banyoles a través de les seves diferents àrees i per la FECYT-Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología. D’aquesta manera, es promou el coneixement científic a bona part de la població infantil i juvenil en general, i també a col·lectius amb risc d’exclusió social.

          


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial