Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

PREMI AL MILLOR DISSENY DE ROBOT PER L'ESCOLA CASA NOSTRA A LA FIRST LEGO LEAGUE

17/01/2014

Dissabte passat, 11 de gener, va tenir lloc el torneig First Lego League al campus de Montilivi de Girona. L’Escola Casa Nostra hi participa des del curs passat i porta terme l’activitat de manera conjunta entre l’AMPA, que s’encarrega del projecte de robòtica i la seva construcció, i l’escola, que coordina la preparació del projecte científic. Cada equip pot optar a un premi i enguany l’equip Lego Nostrum de Casa Nostra ha rebut el premi al millor disseny de robot. El seu projecte estava relacionat amb la prevenció d’una possible inundació en algunes zones del Pla de l’Estany.

La First Lego League és una competició de robòtica d’àmbit internacional per a joves de 10 a 16 anys que han de dissenyar, construir i programar robots contruïts amb peces de LEGO. El repte d’enguany era presentar solucions innovadores per a prevenir o pal·liar conseqüències derivades de desastres naturals.

Felicitats a l’equip, als entrenadors i a l’escola. Podeu consultar aquesta experiència de l’escola Casa Nostra a l’apartat de Bones Pràctiques del blog.

     

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial