Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

La Guia de Recursos Educatius Municipal es posa en marxa en la seva 13ª edició

02/09/2013

En aquesta nova edició, la Guia incorpora algunes modificacions i novetats tant pel que fa a estructura com al contingut i l'edició en format paper d'una guia de butxaca que trobareu als diferents equipaments municipals.

A nivell d'estructura, les activitats per a grups s'han classificat per temes. Així, les trobareu agrupades en diferents blocs: teatre i música, lectura, art i tradició, ciència i tecnologia, convivència, salut i ciutat.

Pel que fa a les activitats noves que s'ofereixen aquest curs, en trobareu de lectura com l'Endevinalla de la Rita Xuclalletres i el Bagul de Llibres, organitzades per la Biblioteca; d'emprenedoria i orientació laboral, organitzades pel Servei d'Ocupació Municipal (Àrea de Promoció Econòmica) i noves activitats de descoberta de la natura, de la ciència i el medi ambient, organitzades per l'Escola de Natura. També trobareu una activitat dedicada a conèixer la Unió Europea i el seu funcionament, organitzada per Europedirect Girona; A la cuina!, activitat d'aproximació al món de la cuina organitzada pel Restaurant Vora Estany; descoberta de la ciència i la tecnologia a través d'una activitat d'interpretació i dramatúrgia, a la Factoria d'Arts Escèniques i teatre social sobre convivència.

Per aquest curs, a més de l'edició digital de La Guia que, com cada any, trobareu als diferents webs municipals, hem editat una guia de butxaca amb una breu descripció de totes les activitats i les dades bàsiques dels equipaments, amb l'objectiu de millorar la difusió entre la ciutadania. Aquest fulletó el trobareu als diferents equipaments municipals (Servei d'Educació, Centre Cívic, Biblioteca, Espai Jove, Oficina d'Atenció al Ciutadà...)

Tota la informació sobre els recursos educatius a la ciutat els podreu consultar a l'Espai Guia d'aquest Bloc, on també trobareu el calendari amb les activitats educatives que es realitzen durant el curs, calendari escolar, dates dels plenaris del Consell Escolar Municipal, etc.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial