Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

La propera edició de la Guia de Recursos Educatius es presentarà els dies 3 i 4 de setembre

07/08/2013

La Guia de Recursos Educatius arribarà a la seva tretzena edició al curs 13-14 amb activitats noves i altres renovades. Es presentarà a la Sala d’Actes del Museu Darder els dies 3 i 4 de setembre a 2/4 de 10 del matí. Comptarà amb la participació de diverses entitats que participen en el programa que exposaran les ampliacions i novetats pel curs vinent.

 

Durant els darrers mesos s’ha estat realitzant un intens treball d’avaluació i planificació de la nova proposta amb les diferents àrees de l’Ajuntament, entitats i experts col·laboradors. La nova edició comptarà amb propostes ampliades i activitats noves, amb l’objectiu de promoure la formació al llarg de tota la vida i promoure la ciència i la tecnologia, la cultura, la salut, la lectura, la convivència i el potencial educatiu que ens ofereix la ciutat i tots els seus elements.

La Guia continuarà incloent un programa de difusió de la ciència i la tecnologia. Durant el curs 12-13 ha comptat amb el suport de la FECTY - Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología i esperem que puguem continuar amb aquesta col·laboració.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial