Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Dissabte 1 de juny es va inaugurar l'exposició TINTXXI= CREACIÓ a la Sala El Tint, una activitat artística que des del Servei d'Educació, l'Àrea de Cultura i el Col·lectiu TINTXXI hem proposat als centres educatius de la ciutat en el marc de la Guia de Recursos Educatius d'aquest curs. L'exposició romandrà oberta al públic els divendres tarda,  dissabtes matí i tarda i diumenges matí fins el diumenge 16 de juny.

Els 13 projectes artístics que hi trobareu, realitzats per alumnes de l'Escola La Draga, Pla de l'Ametller, Casa Nostra i Institut Josep Brugulat, són molt diversos: les emocions expressades en tubs de colors, l'efecte de les addiccions, l'escenificació de la violència, l'arbre dels desitjos, la nostra identitat en imatges... us en mostrem alguns.

Tots ells són fruit del procés de reflexió entorn l'àmbit artístic de les instal·lacions que els nens i nenes han descobert a partir de l'obra de l'artista Dani Fortià i l'acompanyament de Miquel Samaniego, membre del Col·lectiu TINT XXI.

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega