Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Valoració positiva de participació al Torneig d'Hivern Futbol 7

05/04/2013

Els dies 26, 27 i 28 de març es va celebrar el 3r Torneig d’Hivern Futbol 7 Ciutat de Banyoles amb uns 80 participants, joves entre 12 i 21 anys.  A la categoria A i B hi van participar 4 equips i es va poder fer una lligueta amb eliminatòria.

Fins aquest moment, el torneig era organitzat pel Projecte d’Intervenció Socioeducativa dels barris de Canaleta i Can Puig i aquest any s’hi ha sumat el Consell Esportiu del Pla de l’Estany, que ha aportat la vessant més tècnica i ha permès obrir aquesta actuació a la ciutat. Això, ha significat que la inscripció s’hagi pogut fer online com totes les activitats que organitza el Consell; que s’hagi hagut de pagar 25€ per equip per l’arbitratge, material i assegurança quan no s’havia fet pagar anteriorment; que hi hagin participat diferents col·lectius de joves i que s’hagi realitzat al camp de futbol vell, al centre de la ciutat i en un camp de gespa.

La valoració d’enguany és positiva perquè s’ha fet el pas d’obrir el torneig a tota la ciutat i per tant, fer del torneig una activitat inclusiva i tot i haver fet pagar inscripció, s’ha aconseguit garantir la mateixa participació que les altres edicions. Això, ens fa pensar que els propers anys, si seguim en aquesta línia, el torneig es tornarà a realitzar.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial