Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Matins verds, animació ambiental per a famílies

06/03/2013

Banyoles i el seu entorn conformen un espai d'elevat interès, sobretot pels seus valors naturals, però també històrics, tradicionals i artístics. Donat l'interès creixent de la població per conèixer més a fons el propi entorn i establir-hi un contacte proper, així com per saber més de les problemàtiques ambientals, les seves causes i les alternatives de solució, s'ofereix a la ciutadania de Banyoles un seguit  d'activitats de dinamització ambiental.

Tallers, activitats de reciclatge, jocs, experiències de camp... són el tipus d'activitats que es porten a terme amb periodicitat mensual. Una activitat dirigida a la ciutadania de Banyoles, en especial famílies.

El dissabte 16 de març, es durà a terme la Descoberta del Puig de Sant Martirià: s'explicarà la llegenda, es farà una observació del paisatge i coneixença de la vegetació.

Si voleu assistir-hi, ens trobarem a les 11 del matí a l'Escola de Natura. Podeu demanar més informació al telèfon 972 581316.

Activitat organitzada per l'Escola de Natura i l'Ajuntament de Banyoles, i emmarcada en la Guia de Recursos Educatius Municipal.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial