Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

“Una llum a la tauleta”, el relat de Mireia Marés que presenta la propera activitat de l’Eduquem en família

29/04/2022

En Biel no pot dormir, una nit més el pesat del monstre que viu sota el seu llit li fa la guitza. -Mama!- crida amb un to ofegat. Ella, sense dir una paraula, s’estira al seu costat i en Biel se sent fort i valent i aquell monstre es fa petit i es fon en un moment.

Ella torna al seu llit per dos i es deixa abraçar per l’amor i així, són els seus monstres els que fugen encongits cap al racó on moren les pors vençudes entre dos.

La Bruna ha sortit de festa amb els amics, camina sola cap a casa i sent les passes del monstre que viu en la foscor. Envia un WhatsApp al pare que, mentre veu a la mare dormir, tanca la porta a poc a poc i va a buscar la Bruna. L’espera nerviosa sota la llum d’un fanal que manté el monstre distant.

I quan finalment arriben a casa, ell tanca la porta sabent que son tots a dins, respira alleugerit i pensa que potser demà no hi haurà cap monstre per afrontar. Però se li escapa un pensament entretallat, una veueta que li diu que no tingui por de les pors que vindran, que el secret està en saber-les acompanyar.

Revisa per últim cop cada habitació. En Biel descansa victoriós, la Bruna ja dorm, l’amor l’espera desvetllada al llit i ell l’abraça altre cop -sempre quedarà algun monstre per espantar-, pensa. I deixa el llum de la tauleta encès, per si de cas.

Mireia Marés

Propera activitat de l'Eduquem en família: "Quina por! Parlem de les seves i de les nostres pors", el 26 de maig. Més informació.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial